Godmorgen. Fik du læst om hemmeligheden bag det sunde hvedegræs? Det kan du herunder, hvor du også kan deltage i konkurrencen om økologisk hvedegræssaft til en hel måned + et eksemplar af min seneste bog Gaven til maven. Værdi 1000,- og vi trækker tre heldige vindere. Læs mere og find opskriften på den skønneste super smoothie med både hvedegræssaft, E vitamin og probiotika i samme livgivende mundfulde. Glæd eventuelt familien og dig selv med denne her i weekenden. 
 
Der er også rigtig meget ny viden om vitaminer og mineraler, og et helt nyt studie viser blandt andet, at tilstrækkelige niveauer af omega 3 og D vitamin kan have en beskyttende effekt mod udvikling af autoimmune sygdomme. Anden ny forskning omhandler E vitamin og betydningen af dette vigtige og fedtopløselige vitamin. Men får vi det i den rette form og kan et højt indtag af glutenholdig mad og fast-food føre til mangel på E vitamin? 
 
Du kan også stadig nå at købe min nye og vigtige e-bog om antiinflammatorisk levevis. Anti-inflammatorisk levevis kan reducere symptomer og risikoen for at udvikle en lang række sygdomme? Bogen er baseret på helt ny forskning indenfor emnet, og den hedder Antiinflammatorisk MADPLAN 
 
Der er også fokus på græskar og opskrifter på bagte græskar, græskarmuffins og græskarsuppe i flere varianter, og lige et par lækre smoothies og en sund mysli. Psst, klik lige "vis hele meddelelsen" nederst i dette nyhedsbrev, så får du det hele med :-).
 
Rigtig god weekend
Anette      
 
 

Ny og vigtig viden om E-vitamin

 
Vitamin drik
 
Lige nu sidder jeg og nørder lidt med den seneste nye viden om vitaminer og mineraler. Særligt E vitaminerne har fanget min interesse. E vitaminer er noget så vigtige for vores sundhed, for hjertet, men også for hjerne, hud og slimhinder og meget meget mere. 
 
Det fedtopløselige E vitamin, som særligt hvedekim, kerner og nødder er rige på, består af en familie på otte medlemmer. De fungerer som vigtige, beskyttende antioxidanter i kroppen. Hvis altså vi overhovedet kan komme til de sarte E vitaminer. De helt store udfordringer er, at vi sjældent får E vitaminer gennem korn og brød, da de raffineres fra, når melet forarbejdes. Men også hvis vi vælger at få vores E vitaminer fra vitaminpiller er der vanskeligheder i sigte. På denne måde får vi nemlig oftest kun det ene familiemedlem med i købet. Hvorfor det forholder sig sådan, og hvad det eventuelt kan have af konsenkvenser for optageligheden og hjertesundheden med mere, er en af de ting jeg er ved at kigge nærmere på, og jeg glæder mig til at fortælle dig det.
 
For også de andre medlemmer af E vitaminfamilien ser ud til at være potente antioxidanter. Tocotrienolerne modvirker faktisk oxidativt stress mere effektivt end alpha-tocopherol. En række forskningsresultater har også antydet, at tocotrienoler kan være gavnlige til forebyggelse af en lang række sygdomme, men der skal mere forskning til på området.  
 
En anden og ikke ubetydelig udfordring, ser ud til at være vores høje indtag af glutenholdig mad fra fx. hvedebrød og pasta samt fast-food og færdigmad. Et højt indtag af ovennævnte fødevarer, og tro mig, vi ligger højt her i Danmark, ser ud til at kunne føre til mangel på de vigtige E vitaminer. Så stay tuned, der kommer mere nyt om vitaminer og E vitaminer, og hvordan du sikrer dig de bedste kilder til disse livsvigtige mikronæringsstoffer. 
 
Indtil da har du to muligheder:
1. Enten kan du vælge Nature’s own CoQ10 multi eller Nature's Own E vitaminer, der som et af de få vitaminmærker i verden indeholder alle tocoferoler og -trienoler. Også i deres multi. Mange af de multivitaminer, du kan købe idag, indeholder kun alfa-tocoferol. Nogle endda dl-alfa-tocoferol, en syntetisk form med langt lavere optagelighed end den naturlige. 

2. Alternativt kan du vælge at tage hvedegræssaft hver dag. Jeg nyder med stor fornøjelse hver morgen mit økologiske og friskpressede hvedegræsshot. Jeg kombinerer den enten med min Vitamin drik eller putter den i Tarmbakteriernes festmåltid eller bare i friskpresset citronsaft og vand. Udover at være den absolut rigeste plantekilde til klorofyl, indeholder hvedegræssaft også en rig variation af vitaminer og mineraler. Eneste undtagelse er D vitamin, som vi skal indtage som separat kosttilskud i vinterhalvåret.
 
Hvedegræssaft kan således være vores naturlige kilde til nogle af de vitaminer og mineraler vi skal have hver dag, og det bedste af hele er, at hvedegræs, sammen med klorofyl, i særlig grad er rig på hele variationen af E vitaminer og indeholdeer alle otte familiemedlemmer. Det gør hvedegræs og saften heraf til noget ganske unikt. 
 
Deltag i konkurrencen om 3 præmier, indeholdende Hvedegræssaft til en måneds forbrug + et eksemplar af min bog Gaven til maven til en samlet værdi af kr. 1000,- ved at svare på spørgsmålet herunder, hvor du også kan finde et tilbud. Læs mere

Nyt om D vitamin, omega 3 og autoimmune sygdomme


Et helt nyt studie peger på, at daglige tilskud af D vitamin og omega 3 vil kunne reducere risikoen for udvikling af autoimmune sygdomme. Den er netop er offentliggjort i British Medical Journal.

I undersøgelsen fulgte man 25.871 mænd og kvinder fra 50-års alderen og ældre, der alle deltog i det randomiserede, dobbeltblindede, placebokontrollerede forskningsstudie VITAL. Et dagligt indtag af D3 vitamin på 2000 IE (50 mcg) samt omega-3 fedtsyrer igennem fem år, reducerede deltagernes risiko for at udvikle autoimmune sygdomme med 30%.

Autoimmune sygdomme er lidelser, hvor kroppens immunforsvar forvirres, og i stedet for at beskytte, angriber det kroppens eget væv. Betegnelsen omfatter for eksempel leddegigt, muskelgigt, psoriasis, sclerose og stofskiftesygdomme. Autoimmune sygdomme kan opstå på alle tidspunkter af livet, men forekomsten er højere blandt mennesker over 50 år, og autoimmune sygdomme rammer i højere grad kvinder end mænd.

Forskerne bag ovennævnte undersøgelse understreger, at der er behov for yderligere forskning i disse mekanismer. Det er dog velkendt fra en lang række tidligere forskningsresultater (Holick), at tilskud af D vitamin har en effektiv immunmodulerende effekt. Med andre ord, D vitamin beroliger og styrker immunforsvaret.

D3 vitamin er et fedtopløseligt vitamin, der potentielt kan overdoseres. Overdosering ses dog sjældent, og behovene for tilskud er individuelle. Det er derfor altid en god ide at tale med sin læge om dosis, gerne på baggrund af en måling af D vitaminniveauerne i blodet. Det varierer som sagt, hvilke doser, der er optimale for den enkelte, men en god tommelfingerregel er, at dosere, så niveauerne i blodet ligger imellem 70-100 nmol/l året rundt. Det kræver for nogle kun de anbefalede 400 IE, for andre måske op til fem gange højere dosis, som det for eksempel er anvendt i dette studie. Det anbefales alle danskere at tage tilskud af D3 vitamin i perioden september til maj.

Omega 3 fedtsyrer er også en mangelvare blandt mange danskere, vi ligger generelt lavt i omega 3 indtaget. Udfordringen ved omega 3 er, at den mest effektive kilde, nemlig fede fisk, ikke kan anbefales at spise på grund af risikoen for samtidigt indtag af methyl kviksølv, dioxiner og andre skadelige stoffer. Fiskeolie eller omega 3 fra plankton eller alger kan derfor være optimalt, en løsning som jeg selv har valgt i form af Nordfolk Omega 3. 

Personligt spiser jeg ansjoser, valnødder og mandler i mine salater samt økologisk laks som kilder til omega 3. Jeg kværner også 1 spsk hørfrø til min morgenmad. Det supplerer jeg med et dagligt tilskud af 2 stk Nordfolk omega 3, der er en ren, højoptagelig og uraffineret omega 3 olie, udvundet af Calanus plankton. Jeg kombinerer det med food state multivitaminmineraltilskud i form af Nature’s Own CoQ10 multi samt D3 vitamin fra Nature's Own. 

Læs mine personlige anbefalinger og hele resten af artiklen her
Reducer risikoen for autoimmun sygdom

 

Får du mon nok af de livsvigtige vitaminer?

 

Mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler er livsvigtige. Du kan ikke danne energi, enzymer, hormoner eller signalstoffer, hvis du bare mangler et enkelt vitamin eller mineral.
Vita betyder liv, og din krop kan ganske enkelt ikke fungere uden en daglig tilførsel af disse mikroskopiske, men særdeles vigtige, næringsstoffer. Det bedste ville være at kunne få tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler gennem maden, men det kan være særdeles vanskeligt.  

Stress kan også dræne kroppen for mikronæringsstoffer. Derfor kan de fleste af os efter min mening have gavn af et dagligt tilskud af vitaminer og mineraler. På den måde, kan kroppen tilbydes det, den har brug for. 

Herunder finder du et par typiske symptomer på vitamin- og mineralmangel:
1. Eksem eller udslet (ses ofte ved mangel på E + A + B vitaminer + zink)
2. Nedsat energi og immunforsvar samt træthed og hyppige infektioner (ses ofte ved generel mangel på mikro-næringsstoffer, med særligt fokus på C + D3 vitamin, zink, CoQ10 og selen)
3. Hårtab (ses ofte ved mangel på biotin og B vitaminer)
4. Urolige ben samt kramper i benene, forvirrethed og dårlig hukommelse (ses ofte ved mangel på magnesium)
5. Dårlig mundsundhed (ses ofte ved generel mangel på mikronæringsstoffer, Q10 samt omega 3)

Tilførsel af relevante vitamin- og mineraltilskud, i en form og kvalitet som kroppen kan optage, vil ofte kunne afhjælpe disse symptomer. Vær dog opmærksom på, at mange typer medicin kan have nogle af symptomerne som hyppige bivirkninger.

Lider du af ovenstående symptomer, kan det betale sig at prøve nedenstående praktiske forslag:

1. Prioriter økologiske råvarer og i særlig grad mange økologiske grønsager i mange farver i dine måltider

2. Suppler dine daglige måltider med en multivitaminpille af høj food state kvalitet fx. Nature's Own CoQ10 multi, Terra Nova eller Nani multi.

3. Suppler med enkelte vitaminer og mineraler efter behov, altid af organisk/food state kvalitet. Eksempelvis en food state multivitaminmineralpille i kombination med D3 vitamin samt et B vitamin kompleks.

4. C vitamin er et vigtigt vitamin. Det kan betale sig at supplere din smoothie med lidt Plantforce C vitaminpulver, da det tilfører C vitamin i dets naturlige og letoptagelige form.

5. Mange danskere mangler omega 3, D- samt A vitamin. A vitamin indtages bedst i form af levertran, men efter min mening er der kun en type levertran, der kan anbefales. Det er Nordic Natural cod liver oil. Suppler med 2 kapsler Nordfolk omega 3, der er omega 3 udvundet af plankton samt med separat tilskud af D vitamin efter behov. 

OBS! Du skal ikke spise levertran eller A vitamin, hvis du er gravid. 
Læs mere her
Kan vitaminer og mineraler beskytte dig?

 

 

KONKURRENCE - VIND bog og hvedegræssaft værdi kr.1000,-

 
Hvedegræssaft
 
Jeg har igennem mange år suppleret min gode mad med hvedegræssaft. Jeg anvender økologisk hvedegræssaft, dyrket på friland af den danske biolog Dr. Britt Cordi PhD, der bor i England. I starten dyrkede jeg det selv, men det var et stort arbejde at dyrke og presse det, og da jeg fandt ud af, at hvedegræs dyrket på friland, indeholdt mindre sukker og flere mikronæringsstoffer end det hvedegræs, jeg dyrkede i kasser i vindueskarmen, så overgav jeg mig, og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Økologisk hvedegræssaft af allerhøjeste kvalitet indeholder rigtig mange vitaminer, mineraler, amino syrer og enzymer, altsammen næringsstoffer, der understøtter dit helbred. Herunder kan du både deltage i konkurrencen om en måneds forbrug + min bog, men du kan også finde et suverænt tilbud på hvedegræssaft, hvor du får ekstra to ugers forbrug medved køb til en måned. 
 
Hvedegræssaft er, udover at være rig på vitaminer og mineraler og fattig på kalorier, den rigeste plantekilde vi kender til klorofyl. Klorofyl er livgivende og afgørende for vores sundhed. Klorofyl udgør pigmentet i planter, og er det, der giver planterne deres grønne farve og muliggør fotosyntese. Vi mennesker er helt afhængige af tilstrækkeligt med ilt, og derfor er klorofyl og hvedegræs sundt og livgivende for os. 
 
Herunder kan du deltage i konkurrencen om 3 præmier a' kr. 1000,-. Tre heldige deltagere kan vinde en måneds forbrug af økologisk hvedegræssaft samt et eksemplar af min seneste bog Gaven til maven til en samlet værdi inkl. porto på kr. 1000,-. Alt hvad du skal gøre er at svare på spørgsmålet:
 
Hvad er hvedegræs rig på?
A. klorofyl
B. kalorier
 
Mail dit svar til anette@madforlivet.com inden den 14. februar, så deltager du i konkurrencen om 3 x livgivende præmier. Held og lykke!
 
Hvedegræssaft
 

FÅ GRATIS HVEDEGRÆSSAFT TIL TO UGER

 
Psst! Skulle du have lyst til at prøve den livgivende hvedegræssaft, så kan du lige nu bestille hvedegræssaft til en måneds forbrug og få to uger ekstra oveni helt gratis.  
Du kan bestille din hvedegræssaft HER 
 
Sådan gør du: Når du kommer til betaling, så skriv koden hvedegraes i meddelelsesfeltet i indkøbskurven, så modtager du 2 ugers extra forbrug oveni  
Dette er ikke en reklame, jeg er bare selv top begejstret for produktet! 
 
 

Probiotika beskytter

Probiotika kan beskytte

Mikrobiotaen er betegnelsen for de cirka to kilo mikrober, som vi alle sammen har i tarmen. Mikrobiomet har særdeles stor betydning for vores immunforsvar og generelle sundhed, og derfor var det også nærliggende for et forskerteam at se nærmere på, om enkelte bakterier og deres metabolitter fra det menneskelige mikrobiom var i stand til at hæmme Corona virus.

Det lykkedes forskerne at identificere tre hovedmetabolitter fra tarmbiotaen, der viste sig i stand til at udvise antiviral effekt. Ved en yderligere koncentrering udviste enkelte bakteriemetabolitter umiddelbart antiviral effekt på mere end 90 %. 
Så det lykkedes altså forskerne at identificere bakterielle metabolitter, der rent faktisk er i stand til at hæmme SARS-CoV-2 virusinfektion. Ønsket er også at man via denne aktuelle, men også via fremtidig forskning, kan skabe større forståelse for betydningen af den menneskelige mikrobiota.
 
Tidligere forskning har vist, at mennesker med en kompromitteret tarmbiota oftere bliver smittet og mere syge af Covid-19 end mennesker med en sund og varieret tarmbiota.
 
For mig at se understreger disse studier, at det er vigtigere end nogensinde dagligt at styrke sin tarmbiota. Udover fiberrige grønsager, velsyrnet yoghurt og fermenteret grønt, så kan det betale sig fra tid til anden at tage probiotika i form af tilskud af allerhøjeste kvalitet. Mine personlige favoritter er Bio-Kult Boosted eller Mind, Udo's probiotika super 8 eller den fantastiske flydende pre- og probiotika drik fra Den lille juicefabrikken i Norge. Den er virkelig god og rig på pre- og probiotika og vitaminer og mineraler, og så smager den godt. En flaske svarer cirka til 1 måneds forbrug.
Du kan læse mere HER
 
Læs hele artiklen her
 
Du kan læse mere om probiotika her
Værd at vide om probiotika     
 
 
 

Super smoothie med pro og E

Super smoothie med probiotika og E vitamin

Probiotika har igennem nu næsten 50 år været anvendt og videnskabeligt anerkendt som et effektivt middel til optimering af den vigtige tarmbiota. Probiotika – eller mælkesyrebakterier - påvirker også immunsystemet, fordi hovedparten af dine immunforsvarsceller bor i tarmen og moduleres af sammensætningen, antallet og arten af tarmmikrober, herunder mælkesyrebakterier eller probiotika.

Nu har flere randomiserede kontrollerede forsøg vist, at probiotika i tilskudsform kan virke antiinflammatorisk og have gavnlig effekt ved blandt andet tarmsygdomme og gigt. Yderligere studier skal nærmere specificere den optimale form for probiotika, der kan anvendes, herunder art, stammer og antal af mælkesyrebakterier

Cirka 70% af vores immunforsvar er knyttet til tarmen, og det har behov for tilstrækkeligt med gode mælkesyrebakterier for at kunne virke og beskytte dig effektivt. Men mælkesyrebakteriefloraen har trange kår, og den udfordres konstant af vores levevis og ikke mindst af vort høje indtag af antibiotika, syreneutraliserende medicin og anden medicinsk behandling. Derfor er det en god tommelfingerregel altid at tage probiotika dagligt i mindst to måneder efter en antibiotikabehandling. 

Erfaringerne viser, at de absolut bedste resultater opnåes med mælkesyrebakterier i kapselform eller flydende form og af høj kvalitet og med mange levende kulturer og varierende stammer. De er lette at indtage, og de virker. Mine personlige favoritter er således Udo’s probiotika super 8, Bio-Kult Boosted eller Mind samt den nye flydende pre- og probiotika fra Den lille Juicefabriken i Norge, der alle er virksomme på forskellige måder. Det er en god ide at fremme en god balance i tarmen ved indtag af velsyrnede yoghurter, kefir, mælkesyregærede grønsager eller tilskud af probiotika. Prøv fx. denne smoothie, hvor der også er tilsat hvedegræssaft og dermed hele E-vitaminfamilien. 
Super Smoothie med probiotika og E vitamin

 

NY e-bog: Antiinflammatorisk MADPLAN

 
Antiinflammatorisk madplan

Høj grad af inflammation er en alvorlig trussel mod vores sundhed og kan øge risikoen for udvikling af en række sygdomme. Måske har du set, at jeg netop derfor har skrevet en antiinflammatorisk e-bog: Antiinflammatorisk MADPLAN, hvor du kan hente såvel viden som inspirerende nye opskrifter til den antiinflammatoriske levevis og to ugers MADPLAN. Alle opskrifter er lette at gå til og kan også hjælpe, såfremt ønsket er at tabe et par kilo. 
 
Køb bogen her for KUN kr. 20,- Antiinflammatorisk MADPLAN
Bogen er på 99 sider og koster vejl. udsalgspris er kr. 99,-
 
OBS! vi har desværre haft tekniske udfordringer mht medlemsdownload af bogen. De fleste er løst, men for vores allesammens skyld, så køb gerne "som gæst" denne gang. Tak for hjælpen. 
 
 

Frokostsalat med omelet

Frokostsalat med omelet
 
Forkæl dig selv og familien med en delikat og lækker frokostsalat, her serveret med en smagfuld og luftig omelet samt en skøn salat med hummus. Salaten er fyldig og mættende og smager fantastisk dejligt. 
Du kan finde opskriften her
 

Bagt græskar med krydderier

Bagt græskar med krydderurter

Bagt græskar med krydderier er en virkelig let ret og en skøn spise, enten alene eller som tilbehør til grønne frikadeller, lam eller andet. Du kan enten anvende Hokkaido græskar eller butternut squash. Find 
opskriften her
 

Ny Bog - Nødder og frø

Nødder og frø
 
En helt ny bog, skrevet af læge Tobias Schmidt Hansen, fortæller om de sundhedsfordele, der ligger i at spise en håndfuld nødder og kerner hver dag. Og de er mange. Tobias opfordrer os kraftigt til at spise flere sunde nødder og kerner - hver dag, og argumenterer solidt for det. Vidste du for eksempel, at det at spise frø og nødder hver dag, er ligeså sundt for blodtrykket og kolesterolbalancen som at dyrke motion et par gange om ugen? 
 
Nødder, frø og kerner i morgenmyslien, over salater eller grønsager er sundhedsforebyggende i en grad, så det bare er så susende dejligt, at vi bliver mindet om disse fantastiske råvarer. De kan forsinke aldringsprocessen, forebygge hjertekarsygdomme og flere andre sygdomme, og ganske enkelt være befordrende for indre sundhed og balance i en grad, som ingen andre råvarer formår. Indtag af nødder og frø kan ovenikøbet hjælpe dig med bedre at optage visse vitaminer og smide et par kilo.  

En god tommelfingerregel er cirka 30 g nødder og frø og kerner hver dag. Fedtforskrækkelsen fra 90'erne har desværre stadig sit tag i os danskere, og derfor er de optimale 30 g dagligt, langt fra det reelle indtag på cirka 6,6 g. 
 
Jeg bliver selvfølgelig glad om hjertet, når Tobias lovpriser fordelene ved at spise bl.a. valnødder og lidt knuste hørfrø hver dag over morgenmyslien. Han rammer lige ind i min hjertesag; det sunde fedt. Området har været - og er stadig - et voldsomt forsømt ernæringsmæssigt område. Mindre glad om hjertet bliver jeg, når der i bogen frarådes at bruge høfrøolie og andre nøddde- og frøolier. Der er fordele ved begge former, men det er en lille ting. Jeg kan på det varmeste anbefale dig bogen Nødder og frø, lad os få meget mere sundhed på dagsordenen.
Du kan købe den HER
 

Suveræn nødde-frø mysli

Kernemysli
 
Får du også lyst til at inkludere flere nødder i dine daglige måltider, så er denne mysli ideel. Den er sund, blodsukkerstabiliserende og delikat, og så indeholder den kun nødder, mandler, frø og kerner. Den er derfor super sund, let at lave og kan varmt anbefales.

Denne mysli er gluten- og mælkefri og udover at nyde den til din morgenmad over den velsyrnede yoghurt eller over tarmbakteriernes festmåltid, så kan du også spise den som en snack med et æble eller andet til.

Du kan lave din egen yoghurt, fyldt med sunde mælkesyrebakterier, læs med her
Hjemmelavet yoghurt

Find opskriften her
Kernemysli

 

 
 

Bagte græskar og muffins

Hokkaido med dukkah
 
Hokkaido græskar er milde i smagen, og i kombination med dukkah tilføres de blide hokkaido saft og kraft. Hokkaido med dukkah smager, og dukkah er en krydret frøblanding, der stammer fra mellemøsten. Den smager godt både som tilbehør til brød, dyppet i olie, eller som krydderi til grønsager, fisk eller kød. Du kan finde opskriften her
 
og her kan du finde opskriften på de skønneste, svampede Hokkaido muffins, der kan bages med eller uden gluten. Opskriften finder du her
 
 

To skønne græskarsupper

Kokkens egen Græskarsuppe

Denne suppe er en gourmet version af græskarsuppe, som jeg fik serveret for et par år siden af kokken Tomasz. Den er cremet, lækker, der er tilsat lidt fløde, så den er blød og mild. Suppen er let at lave og luner og smager på en kold vinteraften. 
Du finder opskriften her
 
og her kan du finde den mere hverdagsagtige version med et spicy twist, lækker, let og delikat og velegnet til også at fryse ned.
Du finder opskriften her
 
 
Super smoothie med probiotika og E-vitamin
 
 
 
Har du lyst til at følge med i tilblivelsen af nye bøger, retter og nu snart også rejser, så er du SÅ velkommen her på Instagram
 
Fik du lyst til lige at prøve Super smoothien på billedet herover? Så kan du finde opskriften her Super smoothie med probiotika og E vitamin?
OBS! Besvarelse af spørgsmål: Jeg vil rigtig gerne være behjælpelig og i videst muligt omfang forsøge at svare på jeres mange spørgsmål. Mængden af indkomne mails er dog overvældende. Derfor har jeg valgt at besvare så mange  spørgsmål som muligt på Facebook, så alle kan få glæde af svarene. Reglen er blot den, at jeg kun besvarer spørgsmål, hvor svaret ikke allerede findes på hjemmesiden. Det betyder, at I med fordel lige kan læse den relaterede artikel, inden I spørger, eller have søgt på emnet på hjemmesiden. Jeg vil gerne hjælpe og svare i videst muligt omfang, men jeg vil også gerne kunne bruge min tid bedst muligt, så håber I forstår. Følg gerne min side her på Facebook
 
Skulle du have spørgsmål eller blot savne viden eller inspiration til sunde og lækre opskrifter, så husk at du kan søge i mere end 1700 artikler og opskrifter lige her på Madforlivet 

Har du venner eller familie, som du tænker også kunne have interesse i Madforlivet nyhedsbrev, så er de mere end velkomne. Nyhedsbrevet er helt gratis og de kan tilmelde sig lige HER
 
 
Ha' det rigtig godt Anette