Så er kartoflerne sat og drivhuset gjort klar til udplantning af tomater, auberginer og en hel masse mere. Det er den skønneste tid lige nu, bøgetræerne springer ud, de sarte grønne skove, de små forårsblomster, der pibler frem og den friske luft - det fåes efter min mening ikke bedre. 
 
Dette nyhedsbrev har fokus på huden, vores største og mest synlige af alle organer. Her kan du hente inspiration til, hvordan du bedst vedligeholder og passer på din hud, og jeg kan allerede nu afsløre, at den bedste skønhedbehandling kommer indefra - altså via den mad og drikke, som du hver dag vælger at indtage. Du kan læse meget mere om dette herunder, og finde et væld af små skønhedstips, der ikke koster en formue. Jeg gør lige igen - for god ordens skyld, og for de mange nye læsere - opmærksom på, at jeg ikke har reklamer nogen steder og ikke indgår betalte partnerskaber. Jeg er uvildig og uafhængig, og såfremt jeg fremhæver enkelte produkter, så er det fordi jeg personligt har gode erfaringer med det eller disse og er naturligt begejstret for kvalitet og effekt. 

Derfor får du også her i dette nyhedsbrev en masse gode opskrifter, der er fremstillet af naturlige, økologiske og sunde råvarer. Det er den allerbedste næring for krop, tarm og hud, og dermed som udgangspunkt den bedste vej at gå. Sunde, nærende og fiberrige smoothies, Bircher mysli, stenalderboller med nødder og kerner og brød fyldt med næring, og så lige en spinattærte og oveni det hele festlige kålskåle med kyllingesalat. Du kan glæde dig. 

I dette nyhedssbrev finder du også en invitation til et helt særligt og gratis LIVE webinar/ foredrag med mig den 4. maj kl. 11 under temaet 'Sund fordøjelse på 30 minutter.' Det er ikke kun mennesker, der lider af cøliaki, der kan reagere negativt på glutenholdig mad. Vi ved idag, at et højt indtag af hvede og glutenholdige fødevarer kan udfordre selv de stærkeste tarme - og huden. Det og meget mere kan du høre om den 4. maj, og det behøver hverken være svært eller besværligt at leve uden eller med mindre gluten. Læs mere herunder og tilmeld dig allerede nu, jeg håber vi ses.  
 
Psst, skrive iveren tog over, så hvis du vil ha' de nederste opskrifter med, så klik lige nederst på "vis hele meddelelsen". God fornøjelse...
 
Jeg ønsker dig og dine rigtig gode dage
Anette    
 
 
 

Dit indre morgenbrusebad

Infused water
 
Helt ny forskning viser, at rent vand er en af de vigtigste ingredienser, du kan pleje din hud med - indefra. Det yderste af vores tre hudlag har brug for et vandindhold på mindst 15 procent, for at huden ser sund og velplejet ud. Vandet har også betydning for hudens immunforsvar, for med et tilstrækkeligt højt fugtindhold fungerer det hele bedst, så huden bliver i stand til at beskytte sig selv.

Derfor er det en god ide at drikke 1 1/2 til 2 liter rent vand hver eneste dag. Dermed giver du din krop, og indirekte også din hud, den væske den behøver og din krop et indre brusebad. Har du vanskeligt ved at drikke så meget vand, så lav eventuelt en karaffel infused water hver dag, hvor du tilsætter agurk, krydderurter eller bær til vandet, så det smager af lidt og tilfører lidt ekstra vitaminer. Rent og friskt vand kan ikke erstattes af kaffe eller te. Tværtimod skal hver kop faktisk helst have følge af et ekstra glas rent vand. Du kan finde opskriften på Infused water her
 

Pas godt på din hud

Pas godt på din hud
 
Huden er kroppens største organ, og breder du et menneskes hud ud på jorden, så vil det dække et areal på cirka to kvadratmeter. I lighed med kroppens andre organer har huden brug for daglig omsorg og pleje, forskellen er blot, at en stor del af huden er synlig for dig selv og omverdenen. Måske er det derfor, der sælges skønhedscremer for milliarder. 
 
Den vigtigste pleje du kan tilbyde din hud kommer dog indefra. Det handler i særlig grad om kvaliteten, variationen og mængden af mikrober i tarmen - nemlig den såkaldte tarmbiota. Udover tarmbiotaen har også din tarms hudkonstitution - tarmslimhinden - afgørende betydning. En utæt eller permeabel tarm kan potentielt øge risikoen for udvikling af en række autoimmune sygdomme, der kan påvirke såvel din livskvalitet som din hud. Tarmsundheden har således stor betydning for din huds sundhed, modstandskraft og udseende. Derfor har dine daglige valg af mad og drikke stor indflydelse - også på din hud.
 
Måske hører du til blandt de mange, der har oplevet, at huden kan reagere på forskellige former for mad. Eksem kan stamme fra allergi eller sensitivitet overfor en række fødevarer. Glutenholdig mad, komælksprodukter og soja hører til blandt de hyppigste syndere. Selv en lidelse som psoriasis kan ofte lindres ved en glutenfri levevis, ligesom rosacea kan mildnes via en antiinflammatorisk livsstil. Acne rammer 2/3 af alle unge i vesten og kan mildnes og afhjælpes ved at afholde sig fra komælksprodukter, sukker, alkohol samt hvidt brød, pasta, og fastfood. Ved samtidig tilførsel af masser af fiberrige grønsager i kombination med organisk food-state zink, en multivitamin af høj food state kvalitet samt eventuelt A vitamin i form af Nordic Natural cod liver oil, så kan tilstanden i mange tilfælde afhjælpes. 
 
zink
Læge Pia Norup skriver på Madforlivet.com: Zink er et mineral, som har afgørende indflydelse på rigtig mange funktioner i kroppen, idet det er en livsnødvendig del af funktionen for over 300 enzymer i kroppen, herunder dannelsen og omsætningen af kulhydrater, proteiner, fedtstoffer og A-vitamin. Zink er helt essentiel for reparation af vores cellemembraner og dermed for opretholdelsen af vores fysiske barrierer, altså hud, mavetarmslimhinde, luftvejsslimhinder og hud. Hvis vi for eksempel skærer os i fingeren eller får et sår, er zink nødvendigt for, at såret kan hele igen. Mangel på zink kan derfor lede til dårlig sårheling, som så igen gør det nemmere for bakterier og virus at trænge gennem vores ”barrierer” i form af hud og slimhinder. Ligeledes ved vi, at zink hjælper en acne-præget hud, både til at regenerere hurtigere og i aktiveringen af A-vitamin, som også er god for huden. Læs mere om zink her
 

Collagen smoothie

Collagen smoothie
 

Hele tre fjerdedele af vores hud består af collagen. Faktisk er collagen en af de væsentligste komponenter til opretholdelse af fasthed i bindevæv og hudstrukturer. Collagenniveauerne falder med alderen, og strukturerne ændrer sig, derfor kan det betale sig at vide, hvordan du vedligeholder og plejer hudens collagen.

Vi har idag også fået for vane at skære de mest collagenrige dele af råvarerne fra og smide dem ud. Det er for eksempel fiskeskindet, svinehuden, knogler fra dyr eller skallerne fra skaldyr. Derfor kan det betale sig at tilberede en Bone broth eller spise fiskeskindet med. Du kan også som voksen vælge at tilføre et collagenpulver til din daglige vitamindrik

Proteinerne i collagen er sammensat af en række aminosyrer, der er helt afgørende for strukturen og effekten af collagenet. De to mest almindelige collagenkilder stammer fra kvæg (bovine) eller fisk (marine). Collagen fra fisk indeholder 7 ud af otte essentielle aminosyrer og optages cirka 1½ gang bedre end collagen fra kvæg. Fiskene fanges og behandles skånsomt, og denne form er derfor også mindre miljøbelastende end den bovine fra kvæg. Der findes 29 forskellige typer collagen i kroppen, men den mest fremherskende er type 1, der udgør cirka 80% af kroppens samlede collagen. Collagen fra fisk består af type 1 collagen samt aminosyrerne prolin og hydroxyprolin, der øger kroppens muligheder for at anvende collagenet. Bovint collagen fra kvæg består af en blanding af type 1 og 3.

Mange voksne kvinder oplever, at en daglig portion Bone broth eller et dagligt tilskud af collagen kan hjælpe dem med at bibeholde en smuk og fast hud. Et randomiseret, placebokontrolleret studie fra 2019 underbygger dette. Deltagerne fik 10 gram collagen dagligt i kombination med acerola juice eller en placebo drik. Studiet underbygger, at tilskud af collagen er i stand til at øge og genoprette hudens hydrering, elasticitet og tæthed efter tre måneders brug. Undersøgelsen underbygger også resultaterne fra tidligere forskningsresultater. De deltagere i studiet, der indtog collagen, oplevede også selv, at deres hud så bedre ud og var glattere og smukkere efter 2-3 måneders brug.

Collagen optages og anvendes bedst i kombination med C vitamin, allerbedst C vitamin fra frugter og bær, som havtorn, hyben, granatæbler, aroniabær og andre bær og frugter.

Jeg laver som regele en grøn smoothie eller Tarmbakteriernes festmåltid til morgenmad, og heri blander jeg en dosis Plantforce C vitamin pulver samt 5-10 g marine collagen fra Plent. Det er efter min mening det bedste collagenpulver på markedet p.t. Plantforce C vitaminpulver er fremstillet af naturens C vitaminrige råvarer, og er derfor rigtigt og naturligt C vitamin med en utrolig god effekt. Mine vitaminpiller spiser jeg midt på dagen, for jeg drikker en god kop kaffe om morgenen, og kaffen kan forstyrre optaget af vitaminerne. Læs mere her
Collagen - det nye sort
og finde smoothie opskriften her 

Collagen Smoothie

 
 

Skrub de døde vinterhudceller af - hjemmelavet bodyscrub

body scrub
 

Med denne hjemmelavede body-scrub creme med kokossukker, olie og yoghurt naturel kan du scrubbe alle dine døde hudceller væk og være forårsklar, blød og lækker til foråret og sommerens komme. 

Den hjemmelavede body scrub er lækker, billig at lave og fantastisk effektiv. Den sætter gang i blodcirkulationen, 
frisker løden op og hjælper til en dybere og mere jævn solbrun farve.

Sommerens sol og saltvand kan ligesom vinteren være hård ved huden, og du kan derfor med fordel skrubbe huden jævnligt med denne hjemmelavede body-scrub. Den er let at lave og opbevarer du den på køl, i en krukke med låg, så kan du lave til flere gange.

Du findere opskriften lige her
Hjemmelavet body scrub

 

Hud i topform med blåbær

Blåbær

 

Blåbær har længe været kendt for deres mange sundhedsfremmende egenskaber, men blåbær kan også holde din hud i topform. Blåbær er i stand til at øge hudens elasticitet og collagenindhold og forebygge rynker, viser forskning. Det er godt nyt, for sund hud skabes nu engang bedst indefra, via det vi spiser og drikker. Vores valg af mad og livsstil har afgørende betydning for hudens aldringsproces. Her kan blandt andet blåbær, andre bær, masser af økologiske grønsager, vand og sunde fedtstoffer spille en afgørende rolle.

Flere studier har vist, at særligt kvinders hud responderer positivt på regelmæssigt indtag af blåbær, for eksempel til din morgenmad eller i safter og smoothies i løbet af dagen. Det er de plantenæringsstoffer fra blåbær, der kaldes anthocyaniner, der bekæmper den oxidative stress og andre degenerative faktorer, der ælder vores hud. Samtidig beskytter og nærer blåbær hudens vigtige collagen, der normalt svinder med alderen.
Kilde: J Dermatolog Treat. 2004;15(4):2226

Du kan finde opskriften på en lækker Blåbær smoothie her
Blåbær smoothie

 

Blåbærtærte

Blåbærtærte

Blåbær kan gøre en masse godt for os, men der er forskel på blåbær.
1. De blåbær, du selv plukker i naturen, er vilde blåbær. Buskene er lave og bærrene er blå indeni. Det er den type blåbær, der har det allerhøjeste indhold af gavnlige næringsstoffer. Kender du et godt blåbærsted i naturen, så er det med at komme ud at plukke en stor portion i sæsonen, som du kan fryse ned i mindre portioner. Vilde blåbær er vanskelige at finde i forretningerne.
2. De blåbær, som du oftest køber i supermarkedet, hedder amerikanske blåbær, og de er lyse indeni. Denne sort indeholder næsten ligeså mange gavnlige næringsstoffer som vilde blåbær, og dem kan du roligt sætte tænderne i. Næringsstoftabet ved frysning er minimalt.
3. Der findes også Mosebøllebær, der ofte forveksles med vilde blåbær. Mosebøllebær vokser oftest i Vest- og Nordjylland, buskene er en del større og højere, og bærrene er mere aflange. Mosebøllebær forhandles som regel ikke i forretningerne i Danmark.
 
Lyst til en skøn og lækker blåbærtærte, der bare smager. Tærten er glutenfri, er let at bage. Du finder opskriften her
Blåbærtærte
 

Vil du være med? Webinar - Sund fordøjelse på 30 min.

 
Foredrag
 
Den 4. maj afholder jeg i samarbejde med Politikens forlag et LIVE Webinar med mulighed for spørgsmål under titlen "Den glutenfri vej til bedre fordøjelse." Vil du gerne vide mere om, hvordan du optimerer din tarmsundhed, fordøjelse og generelle sundhed, så kan du få både den seneste nye viden samt en masse praktiske redskaber den 4. maj kl. 11
Og nej, du behøver ikke at ha' cøliaki for at reagere negativt på glutenholdig mad. Og ja, mange hundrede danskere er blevet hjulpet af budskaberne i min seneste bog - Gaven til maven. Du får også lejlighed til at høre et par af disse historier fra det virkelige liv samt til at stille spørgsmål.  
 
Håber vi ses, du kan tilmelde dig arrangementet lige HER
 
 

Bircher mysli

Birchermysli


Har du prøvet at lave Birchermysli? Birchermysli er en let, fiberrig og glutenfri morgenmad, der mætter og smager og passer til hele familien. Det er let, du forbereder den, mens du laver aftensmad, så er den klar i køleskabet næste morgen. 

Birchermysli kan med fordel suppleres af årstidens bær og frugt. 
Du finder opskriften her
Birchermysli

 

Lækker crumble

Crumble
 
Om sommeren kan du lave crumble på friske bær. Om vinteren på æble og pære. Crumble er nemt, og det smager godt, og det er crumble du kan servere for uventede gæster til en god kop kaffe. Med den samme opskrift på topping kan du nemt skifte frugten ud, alt efter hvilken tid på året, det er. Denne opskrift på crumble stammer fra Julie Karlas bog Venindemad. Du finder opskriften her
 

Ny bog om hud og mad - Glød

Glød
 
 
Denne bog handler om huden, kroppens største organ, og et organ, der ofte gi'r lyd, hvis der er noget, den ikke kan lide. Huden er et komplekst organ, spiser du noget, du ikke tåler, reagerer du allergisk eller lever du ikke optimalt, så er huden som regel det første sted, du ser det.
 
Denne bog er skrevet af to gode venner. Den ene er læge og hudspecialist, den anden er økonom og vegetarisk kok. De hedder hhv Christian Grønhøj og Morten Fenger. Christian har hjulpet Morten, og mon ikke også Morten har hjulpet Christian med fif eller to til den gode mad. De to har ihverttilfælde kendt hinanden i en årrække. 
 
De har hver skrevet en del af bogen. Den første teoretiske del er skrevet af Christian, den anden med opskrifter af Morten. Begge dele er skrevet med henblik på at sætte dig som læser i stand til at afkode hudens signaler og spise den mad, som huden allerbedst kan lide. For maden har voldsom stor betydning for hudens sundhed og glød. Det er dejligt at læse en læges ord for dette, og jeg håber, at denne bog må finde frem til mange af landets hudlæger og øvrige læger. Her beskrives, hvordan psoriasis kan mildnes ved at leve glutenfrit, og hvordan rosacea kan lindres ved at leve antiinflammatorisk. Og det nytter, det fortæller både videnskab og erfaringer os. Du kan også læse om, hvilke fødevarer, der ælder huden hurtigere end normalt, og hvad der eventuelt kan gøres mod acne og uren hud. De konkrete kostanbefalinger er kortfattede og kunne med fordel være mere udbyggede og opdaterede, men det opvejes til fulde af de mange skønne og grønne opskrifter. Her leges der virkelig, og jeg er sikker på, at du som jeg, vil lade dig inspirere af de mange nytænkte og toplækre opskrifter fra Mortens hånd. 

De lækre vegetariske opskrifter fylder hele bogens anden del, og de viser dig vejen til smuk hud via lækker mad, der er velsmagende og rig på både næringsstoffer og smag. Denne bog har vi manglet. Du kan købe den lige her
 

Værd at vide om E-vitamin

Hvedegræssaft
 
Jeg købte for et stykke tid siden en stor og nørdet bog om E vitaminer. Den er interessant, og den sætter fokus på en ganske overset problematik, nemlig at hele E vitamin familien på otte medlemmer er særdeles vigtige for vores sundhed. E vitamin er også hudens vitamin, ligesom det har stor betydning for hjertet og hjernen og meget meget mere. Problemet er, at vi ofte kun får det ene familiemedlem indenbords, nemlig alpha-tocoferol. Hvorfor det forholder sig sådan, forsøger jeg stadig at finde svar på. 
 
E vitamin familien består af alpha, beta, delta og gamma tocoferoler og trienoler. Otte medlemmer. E vitamin i vitaminpiller indeholder ofte kun det ene familiemedlem, nemlig alpha-tocoferol. Nogle endda dl-alfa-tocoferol, en syntetisk form med langt lavere optagelighed end den naturlige. Spiser man blot denne ene form, ser det faktisk ud til at kunne have negative konsenkvenser for kroppens optagelse af de øvrige syv. Alle otte medlemmer af E-vitaminfamilien ser ud til at være potente antioxidanter og til at ha' betydning for vores sundhed. Tocotrienolerne modvirker faktisk oxidativt stress mere effektivt end alpha-tocopherol. En række forskningsresultater har også antydet, at tocotrienoler kan være gavnlige til forebyggelse af en lang række sygdomme, men der skal endnu mere forskning til på området. Jeg søger videre for et svar, både på hvorfor, men også så du og jeg kan handle på det og sørge for at få hele den gavnlige E-vitaminfamilie, alle otte komponenter har sundhedsmæssig betydning for os. Der findes heldigvis enkelte vitaminproducenter, der fremstiller vitaminpiller, der indeholder alle otte medlemmer i stedet for bare det ene. Derfor kan jeg indtil vi finder flere svar anbefale dig flg.:
 
Nature’s own CoQ10 multi eller Nature's Own E vitaminer indeholder som et af de ganske få vitaminmærker i verden alle tocoferoler og -trienoler. Også i deres multi. Mange af de multivitaminer, du kan købe idag, indeholder kun alfa-tocoferol eller dl-alpha-tocoferol. 
Hvedegræssaft er også en god mulighed, idet det er den absolut rigeste plantekilde til hele E-vitaminfamilien, til klorofyl samt andre  vitaminer og mineraler. Hvedegræssaft kan således være din naturlige kilde til nogle af de vitaminer og mineraler du har brug for. 
Du kan se mere om de bedste multivitaminer HER og E-vit. HER
Her kan du finde opskriften på Smoothie med hvedegræs
 

Stenalderboller

Stenalderboller

Stenalderboller er super lækre, smagfulde, bløde, fiberrige og mættende. De er bagt helt uden mel, og dermed er de glutenfri, mælkefri og særdeles fiberrige. Stenalderboller er geniale og superlækre og virkelig velsmagende, og så er de er ovenikøbet lette at bage. Bollerne indeholder fibre fra grønsager, loppefrøskaller og kerner. Disse fibre hjælper til større tarmsundhed, ligesom de tilfører større mæthed, så de er velegnede til at tage med i frokostmadpakken eller på tur. 
Du finder opskriften her
Stenalderboller

Stenalderboller
 

Eller dette stenalderbrød...

Stenalderbrød
 
Super lækkert og mættende stenalderbrød, der er let at bage, og som holder sig i en uge i køleskabet. Jeg er begejstret for dette brød, der er fyldt med sunde nødder og mandler. Der er også kærner i, men de er hele, og det betyder, at du får en fantastisk fibereffekt, men ikke kalorierne, for de passerer lige igennem. God fornøjelse
Du finder opskriften lige her
 

Den allerbedste, økologiske og helende serum

Zinobel serum


Igennem mange år efterhånden har jeg anvendt Zinobels økologiske og veganske plejeprodukter, og jeg skatter dem højt. Særligt Zinobels serum, som nu også de fleste af mine veninder og familiemedlemmer anvender. Den er intet mindre end genial, og så er den ikke engang særligt dyr. 

Serummen adskiller sig fra mange andre plejeprodukter ved at have et særdeles højt indhold af beta-glucan, hyaluronsyre, vindruekerneekstrakt, C vitamin og Aloe Vera. Plejende, helende og økologiske ingredienser af allerhøjeste kaliber, og det mærkes på huden, ligesom de beskytter og stimulerer din hud til regenererende processer.
 
Jeg anvender serum morgen og aften efter bad og afrensning, og da den er koncentreret, skal der ikke bruges ret meget. Derefter påfører jeg enten Zinobel dag- eller natcreme. Har jeg fået en rift eller har jeg fået lidt poser under øjnene, så lægger jeg lige et ekstra tyndt lag af serummen på, og vupti, så lindrer og hjælper det. 

Flere af mine venner har meldt tilbage, at det har hjulpet dem med så forskelligt ubehag som øjenirritationer, hudirritationer fra pollenallergi, eksem, og en god veninde har med særdeles stor og effektiv effekt anvendt det efter strålebehandling. Serummen har også hjulpet en mandlig ven, der lider af rosacea. Jeg har kun oplevet og hørt positivt om det. Det er givetvis serummens høje indhold af beta-glucan, der både beroliger og styrker.  
 
Zinobels produkter har vundet Danish Beauty Award, de er ikke tilsat kunstige farvestoffer, animalske produkter eller mange andre af de stoffer, som vi finder uønskede. Du kan finde Zinobels serum produkter i helsekostforretninger samt her
 
 

Kålskåle med ærtesalat

Kålskåle


Disse kålskåle er dekorative og superlette at lave. Du kan forberede det hele i forvejen, og blot placere det lækre fyld i de smukke kålblade, og retten er klar til servering. Kålskåle er festlige at servere og retten er glutenfri. 
Du finder opskriften her
Kålskåle med kyllingesalat

 

Spinattærte

Spinattærte


Denne skønne opskrift på spinattærte er let at lave, den er sund og bunden er lavet af nærende mandelmel samt tapiokamel og er derfor glutenfri. Opskriften stammer fra Glød, skrevet af Christian Grønhøj og Morten Fenger.
Du finder opskriften her
Spinattærte

 

Bedre fordøjelse på 30 min.
Foto Claus Dalby
 
Nu er højbedene gjort klar, krukkerne fyldt med økologisk jord, iblandet lidt kompostjord, kartoflerne er sat, og jeg glæder mig til at kunne få alle de andre afgrøder plantet ud. Det er for mig den allerbedste tid på året, når jeg kan plante ud og se al den gode mad vokse lige opad jorden. Det er også den allerbedste næring til din tarmbiota at spise fiberrig og næringsrig mad - rigtig mad. 
 
OG Den 4. maj holder jeg et LIVE foredrag med mulighed for spørgsmål under titlen "Den glutenfri vej til bedre fordøjelse." Vil du gerne vide mere om, hvordan du optimerer din tarmsundhed, fordøjelse og generelle sundhed, så kan du få både den seneste nye viden, andre læseres erfaringer samt en masse praktiske redskaber i selskab med mig den 4. maj kl. 11. Har du lyst til at deltage, så tilmeld dig arrangementet lige HER

Skulle du have lyst til at følge med i tilblivelsen af nye bøger, retter og andre hyggelige tiltag, så er du SÅ velkommen her på Instagram
 
OBS! Besvarelse af spørgsmål: Jeg vil rigtig gerne være behjælpelig og i videst muligt omfang forsøge at svare på jeres mange spørgsmål. Mængden af indkomne mails er dog overvældende. Derfor har jeg valgt at besvare så mange  spørgsmål som muligt på Facebook, så alle kan få glæde af svarene. Reglen er blot den, at jeg kun besvarer spørgsmål, hvor svaret ikke allerede findes på hjemmesiden. Det betyder, at I med fordel lige kan læse den relaterede artikel, inden I spørger, eller have søgt på emnet på hjemmesiden. Jeg vil gerne hjælpe og svare i videst muligt omfang, men jeg vil også gerne kunne bruge min tid bedst muligt, så håber I forstår. Følg gerne min side her på Facebook
 
Skulle du have spørgsmål eller blot savne viden eller inspiration til sunde og lækre opskrifter, så husk at du kan søge i mere end 1800 artikler og opskrifter lige her på Madforlivet 

Har du venner eller familie, som du tænker også kunne have interesse i Madforlivet nyhedsbrev, så er de mere end velkomne. Nyhedsbrevet er helt gratis og de kan tilmelde sig lige HER
 
 Ønsker dig en dejlig uge Anette