Som I muligvis har oplevet, så havde vi i denne uge en fejl i vores system. Fejlen har bevirket, at du blandt andet ikke modtog de mails du skulle, men derimod mails, du ikke skulle. Det beklager vi, og min dygtige webmaster har været i maskinrummet og rettet fejlen, så det skulle køre nu. Vi beklager rigtig meget forstyrrelsen og fejlen. 
 
Som plaster på såret får du som modtager af madforlivet nyhedsbrev her mulighed for at downloade min e-bog Fem sunde dage helt GRATIS via linket herunder. 
 
Du får også opskriften på en suveræn drink med sund aroniasaft. Den smager helt forrygende, jeg har allerede serveret den flere gange for begejstrede gæster, og den kan tilberedes både med og uden alkohol. Den er sommerens hit - sundhed og nydelse i et lækkert glas. Du finder opskriften herunder. 

Glæd dig til næste uges nyhedsbrev, der handler om, hvordan du spiser dig til bedre hukommelse og lidt om, hvorfor tomater er så sunde. 
Nyd det hele og hinanden og rigtig god weekend.
Anette     
 
 

Suiveræn sommer drink med aronia - med eller uden alkohol

 
Aronia
 
 
Lækker, sund og frisk drink, som du kan servere på terrassen en varm sommerdag - med eller uden alkohol. 

Måske tænker du, at aroniasaft enten kræver meget sukker eller er voldsomt surt, men i Finland får aronia bærrene frost, og det betyder, at deres aroniabær og -saft adskiller sig fra blandt andet vores danske, ved at den på grund af frosten opnår en vis naturlig sødme. Du kan således drikke og anvende deres sunde aroniasaft helt som den er uden at skulle tilsætte sukker.

Aroniabær er en af de rigeste kilder til naturlige antioxidanter, som vi kender til. De indeholder høje koncentrationer af fenoler, der er en gruppe naturlige antioxidanter, som også findes i eksempelvis røde druer og blåbær. Aroniabær indeholder også stoffet procyanidin, der har vist sig gavnlig i forhold til kroppens slimhinder samt at kunne have en kolesterolafbalancerende effekt.

Du kan købe den finske aroniasaft HER

Du finder opskriften på den suveræne drink HER

Dette er ikke en reklame, jeg er bare top begejstret
 
 

GRATIS e-bog - Fem sunde dage

 
Fem sunde dage
 

Har du lyst til mere energi og en lidt sundere levevis henover sommeren, så kan du lade dig inspirere af min e-bog Fem sunde dage. Her finder du viden og inspiration til en sundere hverdag samt en madplan til fem dage med enkle og grønne opskrifter til alle dagens måltider. Jeg håber du har lyst til at lade dig inspirere og prøve Fem sunde dage.

Lige nu kan du downloade e-bogen helt GRATIS her
Fem sunde dage 

Tilbuddet gælder til og med den 1. juli

 
 

Kolesterolkogebogen
 
Kender du en eller flere, der kunne være interesseret i at modtage Madforlivet nyhedsbrev, så er de velkomne og kan tilmelde sig HER 

Skulle du også have lyst til at følge med i mit liv, i tilblivelsen af nye bøger og retter og andre hyggelige tiltag, så er du SÅ velkommen her på Instagram
 
Følg gerne min side her på og få svar på eventuelle spørgsmål Facebook
  
Skulle du have spørgsmål eller blot savne viden eller inspiration til sunde og lækre opskrifter, så husk at du kan søge i mere end 1900 artikler og opskrifter lige her på Madforlivet 
 
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig og god uge
Anette