Vi står på tærsklen til et nyt år, og denne tid er for mig et oplagt tidspunkt til at se fremad, overveje, prioritere og planlægge, hvad jeg skal bruge min tid og kræfter på i det kommende år. Det er privilegeret at kunne tillade sig sådanne overvejelser, det er ikke alle forundt, og jeg er meget taknemmelig for at bo i Danmark og have disse muligheder.  
 
Set i det store perspektiv er der nok at tage fat på, og det kræver ærlig talt en indsats blot at bevare håb og optimisme på menneskehedens og jordens vegne. Jeg har nu ikke tænkt mig at opgive håbet og vil derfor fortsat tilbyde min beskedne indsats for et sundere, længere og mindre forurenet liv. Derfor starter jeg helt lavpraktisk med at forny min platform, så de gode og sundheds-fremmende budskaber - som jeg fortsat prioriterer at bruge min tid på frit at formidle - kan nå ud til alle jer, der måtte have interesse i at læse dem.  
 
Ønsket om en ny og mere velfungerende hjemmeside til Madforlivet.com har stået højt på ønskelisten længe. Den tidligere hjemmeside har efterhånden mange år på bagen, og adskillige ”tilbygninger” igennem årene har gjort den en tand for snørklet at manøvrere i. Nu har min dygtige webmaster skabt en opdateret og mere velfungerende side, og vi håber, at du vil nyde den forbedrede søgefunktion, den større overskuelighed og den højere hastighed på siden, når vi introducerer den i næste uge.
 
I forbindelse med disse forbedringer, ser vi os nødsaget til at nedlægge medlemsfunktionen, som den hidtil har været etableret. For dig, der har en medlemsmappe på hjemmesiden, betyder det i første omgang, at ’gemme’-funktionen nedlægges per 1. februar, da den over årene har givet anledning til en række tekniske udfordringer for både dig som bruger og for mig. Du vil fortsat have adgang til alle de mere end 2000 opskrifter og artikler på Madforlivet.com helt gratis, men hvis du har købt e-bøger via min hjemmeside, der ligger i din mappe på siden, så må jeg nu bede dig om at downloade og gemme en kopi af dem i en mappe på din computer. Denne ændring påvirker på ingen måde dit abonnement på Madforlivet nyhedsbrev og vil ikke afføde ændringer i hverken udsendelser eller modtagelse af mit nyhedsbrev eller adgang til materialet på min hjemmeside. Du kan læse, hvordan du tilgår din mappe HER Den nye hjemmeside, lanceres i næste uge. Du kan roligt glæde dig ...
 
Vores stakkels jord lider, og vi lider med, påvirkede af kemiske stoffer, ultraforarbejdede fødevarer, forurenet vand og luft. Derfor var jeg også ved at få aftenteen galt i halsen, da vores statsminister oplyste, at hver 8. par i Danmark, fik hjælp til at blive gravide, og at man nu ville udvide den gratis fertilitetsbehandling til at omfatte barn nummer to. Vi har brug for masser af små, nye verdensborgere, men ved vores statsminister da slet ikke, at grundene til den dalende fertilitet og dermed det dalende indbyggertal, blandt andet skyldes påvirkninger fra pesticider, PFAS samt insulinresistens blandt andet pga. indtag af ultraforarbejdede fødevarer? Var det ikke en god ide også at sætte ind her og forbyde alle disse hormonforstyrrende og potentielt sygdomsfremkaldende stoffer i mad, vand og miljø? Du kan læse mere herunder, hvor du også kan læse mit brev til miljøminister Magnus Heunicke om dette emne for præcist et år siden og igen i oktober sidste år. Ingenting er sket. Jeg er faktisk så vred over vores politikeres, både forhenværende og nuværende, totale mangel på italesættelse og håndtering af disse virkelig voldsomme problemer. 
 
I mellemtiden er der dukket nye forskningsresultater op, der viser, at PFAS påvirker både fertilitet og overvægt samt evnen til at tabe sig effektivt. Stofferne mistænkes også for at være kræftfremkaldende. Der må og skal derfor indføres et forbud mod disse stoffer, der blandes i alverdens ting og sager, findes også i airfryers, slip-let pander, tæpper, møbler og ikke mindst i de pesticider, der sprøjtes udover vores mad samt i vores drikkevand. Det kan du læse mere om herunder, også hvordan du undgår dem. 
 
Du får også et helt fantastisk tilbud her med årets første Madforlivet nyhedsbrev. Du får muligheden for at deltage i Pia Norup's nye 6-ugers kursusforløb ´Frigør din optimale energi´. Jeg kan virkelig anbefale dig forløbet, for det er øjenåbnende, energigivende og inspirerende. Som modtager af Madforlivet nyhedsbrev får du hele kr. 450,- i sidste øjebliksrabat, for tilmeldingsfristen udløber IDAG, så du skal være hurtig. Kursusforløbet starter imorgen. Du kan læse mere og tilmelde dig herunder. 
 
Vinderen af den sidste adventskalender er udtrukket, du kan se, hvem den heldige er herunder, hvor du også finder skønne opskrifter på maskeret blomkål, kartoffelfrikadeller og den skønneste rosenkålssalat. Du slipper heller ikke for opskriften på den sundeste, grønne morgenmadssmoothie. OG glæd dig til i næste uge, hvor min opdaterede e-bog om FASTE udkommer. 
 
Rigtig godt nyt år til dig og dine. Jeg håber, at I alle må få et fantastisk dejligt 2024.  Anette 
 
 

Start 2024 sundt - den bedste sundhedsinvestering i dig selv

 
Grøn smoothie


Forkæl dig selv og familien med denne super smoothie med probiotika. Den er ikke alene sund, den er også livgivende og velsmagende. Den indeholder masser af sunde grønsager, fibre og næringsstoffer, og de optages mest effektivt i denne blendede form. 
Du finder opskriften her Super smoothie 

 

Tag med på Pia Norups Energi forløb! NU med RABAT

 
Pia Norup energiforløb

FRIGØR DIN OPTIMALE ENERGI! Sidste frist for tilmelding til forløbet IDAG!

Hvis du ønsker dig mere energi, mere vitalitet, sundhed og overskud i 2024, så kan jeg varmt anbefale dig dette 6-ugers forløb med Pia Norup "FRIGØR DIN OPTIMALE ENERGI". Det starter imorgen fredag d. 5/1. 

Energiforløbet strækker sig over de kommende 6 uger og afsluttes midt i februar,
hvor du så har fået en værktøjskasse fuld af brugbar sundhedsinspiration både til
madlavning, træning og meditation samt en masse videoer med mini-foredrag og
undervisning i, hvordan kroppen stimuleres til at danne energi.  
 
Vi mødes fysisk til Kick-Off event i klinikken i Hørsholm fredag kl.15.00, hvis du kan. Kan du ikke deltage, får du velkomsten alligevel i form af en tilsendt velkomstpakke og introduktion, inklusive Pias bog "Aldrig mere træt" og et par ekstra overraskelser oveni.

Energi og træthed kan både være af fysisk, mental, følelsesmæssig og åndelig
karakter. Vi dykker ned i alle energi-formerne og du vil få en kærlig hånd i ryggen til at skabe nye gode energi-styrkende vaner. Lav testene undervejs og få en mere præcis karakteristik af lige præcis din træthed og identificér de faktorer, der får dit træthedshjul til at køre den forkerte vej. Undervejs i forløbet vil du dermed kunne arbejde med at bryde vanerne og vende det hele til at skabe, bevare og omsætte meget mere energi! 
 
UHØRT SIDSTE ØJEBLIKS RABAT! Som modtager af Madforlivet nyhedsbrev, tilbyder Pia dig helt ekstraordinært en rabat på kr. 450 kr. rabat på forløbet, der normalt koster 2450,- (til dig koster hele forløbet så kun kr. 2000,-).
Tilmeld dig HER  
Anvend rabatkoden PIANORUP2024 for rabat

 

Sunde vaner betaler sig

 
Det betaler sig at tage hul på sunde vaner
 
Vi kan spise os sunde, og vi kan spise os syge. Maden har stor betydning for vores velbefindende, og derfor kan det betale sig at benytte starten på et nyt år til at tage hul på de sunde vaner. For din egen og dine børn og børnebørns skyld.

Paradoksalt nok ser vi danskere ud til at bruge stadig mindre tid i køkkenet på at lave god og sund mad. Derimod bruger vi i dag mange penge på at slippe for at lave mad selv. Vi køber i stigende grad færdigtforarbejdede fødevarer, færdigretter og fast-food. Det er en glidebane uden lige –  med vores sundhed som indsats. Et nyligt studie i udviklingen af lungesygdommen MASH er et lysende eksempel på, hvordan maden kan være afgørende for sygdom eller sundhed.

Nyt studie viser, at usund mad kan skade din lever
Har du også et nytårsfortsæt om at leve sundere i det nye år? Så er jeg sikker på, at din krop vil takke dig for det. En god og nærende mad er nemlig betingelsen for, at den kan fungere optimalt. Det er der mange studier, der viser. Et af dem er offentligtgjort i Journal of Hepatology, hvor blandt andet lektor Kim Ranvskjær fra Institut for Biokemi og Molekylær Biologi ved Syddansk Universitet har deltaget.

I studiet har forskerne zoomet helt ind på leverens celler for at forstå, hvad der sker, når vi fylder os med mad og drikke, som er så skadelig for organismen, at vores celler risikerer at give op. Helt konkret har forskerne undersøgt, hvordan leversygdommen MASH (Metabolisk dysfunktion-associeret steatohepatitis) udvikler sig. Sygdommen opstår som regel efter mange års indtag af usund mad, forarbejdede fødevarer, fast-food og dårlige og ødelagte planteolier og fedtstoffer.

Som regel begynder udviklingen med, at fedt fra kroppens fedtvæv optages i de leverceller, der hedder hepatocytter. Denne tilstand hedder steatose, og forekommer ofte hos personer med svær overvægt og type 2-diabetes. Det ophobede fedt gør levercellerne syge og ødelægger dem, hvilket starter en inflammatorisk reaktion, som sætter andre celler i gang med at arbejde. Disse celler, som kaldes stellate celler, danner arvæv i leveren.

De stellate cellers normale funktion er at regulere strømmen af blod til leveren samt at opsamle A-vitamin og frigive det til kroppen i en mængde, som kroppen er i stand til at absorbere og udnytte. Men under nogle omstændigheder – som for eksempel ved indtag af for store mængder usund, forarbejdet fed kost eller alkohol – kan disse celler altså beslutte sig for at ”skifte job” og i stedet give sig til at danne arvæv. Dette kan leveren overleve til et vist punkt, men med tiden kan det meget arvæv føre til skrumpelever og øge risikoen for blandt andet leverkræft. Stopper leveren først med at fungere, er der kun transplantation af dette livsvigtige organ tilbage. Forskerne interesserede sig naturligvis for, hvad der provokerede de stellate celler til jobskiftet – og hvad der potentielt kunne afholde dem fra at danne det livsfarlige arvæv.

Et sundt tarmmikrobiom hjælper
Én af opdagelserne var, at visse tarmhormoner har en positiv effekt på cellerne. Hormonerne bliver udskilt fra tarmen, når vi spiser, og via receptorer på overfladen af de stellate celler kunne tarmhormonerne holde levercellerne på sporet af deres oprindelige funktion, nemlig at regulere strømmen af blod i leveren samt opsamle A-vitamin.

På en måde er det ikke overraskende nyt, for vi har længe vidst, at en stor del af vores sundhed sidder i tarmene, herunder 70 % af vores immunsystem, og at vi er i stand til at påvirke det positivt via maden vi spiser. Men for mig at se understreger denne forskning endnu en gang vigtigheden af, at vi fodrer vores krop med mad, der understøtter og opbygger, fremfor mad, der nedbryder og slår celler ihjel. Dette kan vi gøre ved at spise masser af økologiske grøntsager, der er tarmmikrobernes livret, og det bidrager med gode og sunde fibre. Suppler eventuelt med et dagligt tilskud af probiotika. Vi kan med andre ord tage de gamle dyder op igen og lave vores mad fra bunden, fremfor at forfalde til hurtige løsninger i form af halvfabrikerede retter, fastfood og take-away, der som oftest også er et orgie af dårligt fedt, sukker, salt og mærkværdige tilsætningsstoffer.

Når vi selv udvælger vores råvarer og tilbereder dem i vores eget køkken, giver det ikke blot øget bevidsthed om, hvad vi putter i munden. Det giver også madglæde, og ikke mindst giver det os en mulighed for at tage et aktivt valg om at bygge op fremfor at bryde ned. Gode, sunde madvaner er samtidig den bedste gave, du kan give dine børn og børnebørn. Du kan læse og dele hele artiklen her
Det betaler sig at tage hul på de sunde vaner
 

Kan infertilitet skyldes PFAS?

 
Kan infertilitet skyldes PFAS?
 
Et nyt studie har vist, at kvinder med høje PFAS, eller såkaldte evighedskemikalier, i deres blod, har 40% lavere chance for at blive gravide, målt inden for det første år efter at påbegyndt forsøg på graviditet.  
 
Denne undersøgelse er den første, der afdækker, om ​​PFAS kan have en negativ indvirkning på kvinders fertilitet. Resultatet: De kvinder, der havde en fjerdedel højere PFAS-bniveauer i forhold til gennemsnittet havde 40 % lavere sandsynlighed for at blive gravide inden for et år. Fyrre procent lavere chance!  
 
Det vurderes, at vi stort set allesammen har PFAS eller PFOS, som de cirka 12,000 ikke-nedbrydelige flourstoffer også kaldes, i blodet. Fluorstofferne er vand- og olieafvisende og anvendes i en lang række produkter, lige fra slip-let køkkengrej, madbeholdere til tøj, tæpper, møbler, pesticider og medicin. Disse virkelig toksiske stoffer er nu også almindeligt forekommende i både drikkevandet, jorden og maden.  
 
PFAS er 200.000 gange giftigere end pesticidrester, og de kaldes som sagt for evighedskemikalier, fordi de ikke kan nedbrydes. PFAS- og PFOS-kemikalierne er i stigende omfang blevet forbundet med øget risiko for udvikling af sygdom, herunder kræft, lever-, nyre- og skjoldbruskkirtel-sygdomme samt Parkinsons sygdom. Nu altså også fertilitetsproblemer. De er stærkt sundhedsskadelige, kan øge kolesteroltallene, blodtrykket, nedsætte leverens funktionsevne og effekten af vacciner. Udsættes du som gravid for PFAS kan det også potentielt få indflydelse på barnets sundhedstilstand og fødselsvægt. Forskerne, der har udført denne aktuelle forskning, opfordrer til, at hele gruppen af ​​evighedskemikalier reguleres og at mange af stofferne helt forbydes.  

For adskillige danske forskere, der blandt andet har skrevet debatindlæg i aviserne eller udtrykt deres bekymring på tv, er denne problematik så alvorlig, at de anbefaler politikerne omgående at forbyde PFAS og PFOS totalt. Stofferne er efter deres mening så sundhedsskadelige, at de kræver et totalforbud lige NU. Blandt de bekymrede forskere er professor i miljømedicin, Philippe Grandjean og professor Xenia Trier fra Institut for Plante- og Miljøvidenskab. Philippe Grandjean står også bag ovennævnte forskning i fertilitet. 

Burde løsningen ikke bare være, at man forbød PFAS lige nu og her og rensede vandet alle steder her i landet, før det sendes ud? Det vil betyde, at Danmark skal gå enegang på dette område, men det har vi prøvet før. Det eneste, det kræver, er politisk vilje og penge.

Men vi venter stadig på en konkret udmelding fra politikerne. Og alt imens anvendes flourstofferne flittigt og hober sig fortsat op i både mennesker, dyr, natur og drikkevand.

 En ud af seks mennesker på verdensplan er ramt af infertilitet, ifølge en rapport fra WHO Verdenssundheds-organisationen, der blev offentliggjort fornylig. Kvinder, der har et ønske om at blive gravide, kan derfor med fordel undgå eksponering fra PFAS og PFOS. Køb og spis økologisk, rens dit vand, undgå PFAS i airfryers, slip-let pander og andet køkkenudstyr, Goretex tøj og sko og meget mere. Du kan læse mere og dele artiklen her 
Hvad er PFAS og hvad gør du?
 
 

Kan overvægt skyldes PFAS?

 
Kan overvægt skyldes PFAS?
 
En ny dansk undersøgelse peger på, at overvægt ikke kun skyldes manglende fysisk aktivitet og forkerte madvaner. Derimod ser de skadelige og hormonforstyrrende PFAS-stoffer, vi i stigende grad udsættes for, ud til at have en bekymrende stor betydning.

Mange danskere ønsker at tabe sig, og særligt her efter jul og nytår kan ønsket om at smide et par kilo, føles ekstra påtrængende. Det er desværre bare ikke altid så let, som vi kunne os ønske os.
Over halvdelen af alle danskere er efterhånden overvægtige, og det er ikke blot en konsekvens af manglende motion og forkerte madvaner, som vi ofte bliver fortalt. PFAS og andre hormonforstyrrende kemiske stoffer i blodet kan være en medvirkende faktor til, at tallet på badevægten fastholdes, selvom du forsøger at tabe dig.

Førende forskere i både ind- og udland har flere gange påvist sammenhænge mellem hormonforstyrrende stoffer og udvikling af overvægt. Professor Thorkild I.A. Sørensen har i en del år påpeget netop dette. Nu kan vi også læse et studie, ledet af professor i miljømedicin, Philip Grandjean, der har undersøgt madens rolle i relation til at fastholde vægttab.

Voksne fra otte europæiske lande deltog i studiet, hvor deltagerne først tabte sig, og dernæst fulgte forskellige diæter for at forhindre, at de igen tog på i vægt. Det viste sig, at de deltagere, der havde de højeste forekomster af flourstoffet PFOA i blodet, ikke alene havde svært ved at holde vægten. De tog også yderligere i gennemsnit fem kilo mere på, end de deltagere, der havde et lavt indhold af stoffet i kroppen. Dette til trods for, at de under forsøget var sat på diæt. PFAS-stofferness betydning for vægtforøgelsen overtrumfede dermed kostens betydning for at holde vægten.

PFOA (perfluoroctancarboxylat) tilhører gruppen af flere tusinde evighedskemikalier, også kendt under den samlende betegnelse PFAS. Stofferne er vanskeligt nedbrydelige og nærmest umulige for menneskekroppen både at undgå og at udskille igen. Kemikalierne findes overalt omkring os i fødevarer, drikkevand, tøj, sko, møbler, maling og kosmetik med mere.

PFOA bruges i imprægnering og findes også i en del køkkengrej, blandt andet i slip-let produkter. Evighedskemikalier, som fluorstofferne er, indgår også i imprægnering af møbler, tæpper, bilinteriør samt tøj og sko.  Det konkrete stof PFOA er kendt for at være hormonforstyrrende og er tidligere sat i forbindelse med både tidlig pubertet hos piger, kræft, stofskiftesygdomme,
forringet sædkvalitet, uønsket barnløshed og ADHD – og altså udvikling af overvægt.


Ovennævnte studie lægger sig i slipstrømmen af tidligere studier, der blandt andet har vist, at gravide med høje PFOA-niveauer fødte børn med høje niveauer af hormonerne insulin og leptin, som begge er knyttet til udvikling af fedme. Der er altså flere og flere pile, der peger i retning af, at PFAS’ forurening af vores miljø kan påvirke vores stofskifte uhensigtsmæssigt med sygdomme og overvægt til følge. Det er nok ikke hele årsagen, men dog en ganske vægtig grund til, at politikerne bør forbyde disse farlige flourstoffer for at beskytte borgerne, hellere i går end i morgen. Her kan du læse og dele hele artiklen inkluive mine tre gode råd 
Kan overvægt skyldes PFAS? 
 

 

Vinderen er fundet af 7 veje til

 
7 veje til et langt liv

et langt liv + 100-års pakken

 
100-års pakken
 
Vinderen af årets sidste afventskonkurrence er fundet. Svaret på spørgsmålet: Indeholder 100-års pakken food state vitaminer? er JA. 
 
Der var mange besvarelser, men vinderen er udtrukket, og den heldige vinder af et eksemplar af min bog 7 veje til et langt liv samt en 100-års pakke med vitaminer og mineraler til 2 måneders forbrug til en samlet værdi af kr. 1505,00 er:
 
Maria Feilberg
 
Stort til lykke til Maria. 
Skulle du også have lyst til at prøve 100-års pakken af, så kan du købe den HER  
Præmien er venligst doneret af Suztain
 
 

Kartoffelfrikadeller med salat

Kartoffelfrikadeller med salat
 

Velsmagende kartoffelfrikadeller med den skønneste broccolisalat til. En let aftensmad, og lav endelig ekstra, så du har til frokost også.
Du kan finde opskriften her Kartoffelfrikadeller med salat 

 

Salat med rosenkål + nødder

Salat med rosenkål
 

Denne opskrift på på salat med rosenkål og pekannødder er virkelig lækker og velsmagende og egner sig perfekt som tilbehør til både kødfrie retter samt retter med kød og fjerkræ. Se her 
Salat med rosenkål og nødder
 

 

Maskeret blomkål

 
Maskeret blomkål
 

Maskeret blomkål er gratineret blomkål, der er en let og delikat tilbehørsret, der passer til såvel grønne frikadeller, grønne bøffer, kød eller fisk. Det gratinerede blomkål er billigt at tilberede, og blomkålet tilføres blandt andet sennep og Parmesanost under maskeringen. Du kan finde opskriften her Maskeret blomkål

 
 

Her kan du læse mit åbne brev til Magnus Heunicke om PFAS

 
Kære Magnus Heunicke,   
Overalt i Danmark er vores drikkevandsboringer forurenet af sundhedsskadelige PFAS-kemikalier. Både grundvandet, drikkevandet, havvandet, søvandet og regnvandet er forurenet med de stærkt toksiske PFAS-stoffer. Det er helt uhørt, at det har fået lov at komme så vidt. Vi og I har kendt til disse problematikker i årevis, og ingen af jer ansvarlige politikere har grebet ind. Nu blev det dig, der ”vandt” opgaven med at rette op på forurenet drikkevand, jord og hav med meget mere. Jeg håber, at du i denne alvorlige sag vil lytte til dem, der virkelig har forstand på disse sager, eksempelvis professor Philippe Grandjean, for dette er alt for farligt at overlade til lobbyister og populistiske dagsordener. Her taler vi nemlig om det dyrebareste af alt; befolkningens og kommende generationers sundhed.  
 
Igennem de seneste fem år har regeringen tilladt en firedobling af forbruget af PFAS i industrien. PFAS stoffer, som vi i mere end 15 år har vidst var stærkt sundhedsskadelige og potentielt kræftfremkaldende. Vi står nu i en situation, hvor vi mange steder i landet ikke kan drikke – eller ønsker at drikke - vores vandhanevand, vi skal være varsomme med at bade og spise fiskene fra søerne og havene, og vi skal lade være med at bruge slip-let pander, køkkenudstyr, emballager, tekstiler, møbler, bilinventar, tæpper og meget mere i vores dagligdag. Hvad tænker I dog på?  
 
Du oplyser, at en national handlingsplan er på tegnebrættet. Jeg skriver til dig, fordi jeg nu inderligt håber, at der er tale om en gennembearbejdet plan, der reelt hjælper, og ikke noget, der bare tilnærmelsesvist minder om det forkastelige udspil, som en samlet rød blok fremlagde dagen før valget. Mage til makværk skal man nemlig lede længe efter. At bilde befolkningen ind, at man kan ”redde” grundvand og drikkevand ved at beskytte mod sprøjtning på områder, hvor man borer efter drikkevand, er en løgn så stor, at jeg næsten ikke kan rumme det. Det kan muligvis have effekt om tyve eller tredive år, men lige nu er det helt andre tiltag, der er behov for.  
 
Puder af PFAS og pesticider er vej ned igennem jordlagene, I ved det godt, men I er ikke meget for at indrømme det. Det problem skal løses før noget som helst andet, for drikkevandskvaliteten bliver kun værre i de kommende år, og det skal løses.
 
1.     Det er derfor bydende nødvendigt, at vi går i front her i Danmark, og forbyder PFAS omgående. Vi har før gået enegang i EU, eksempelvis i sagen med transfedtsyrer. Det har reddet mange menneskeliv. Det samme kan vi gøre NU med PFAS.
2.     Dernæst haster det med at få ændret loven om drikkevand, så det centralt kan vedtages, at vores drikkevand renses, før det sendes ud til os allesammen. Det er eneste ansvarlige vej. Metoden til rensning har vi, og den er effektiv og allerede sat i gang flere steder i Danmark, blandt andet på Fanø. Det virker, og processen renser vandet 100% for PFAS og pesticider. Det kræver blot en lovændring, politisk vilje og penge at indføre denne form for rensning af vores drikkevandet, men da det er vores sundhed og helbred det handler om, så må og skal det prioriteres.  
 
Du må handle NU og ikke om et eller to år. Det her er et alvorligt problem, som I har ignoreret i årtier, og som I må få løst på allermest ansvarlige vis.
I håbet om en gennembearbejdet og effektiv handlindsplan
Anette Harbech Olesen  
 
 

Glæd dig i næste uge - NY e-bog om FASTE

 
Madforlivet nyhedsbrev
 

Glæd dig til næste uges nyhedsbrev, hvor du både får adgang til den nyreviderede hjemmeside, men også får et helt særligt tilbud på min ny opdaterede e-bog om FASTE. Måske så du udsendelsen´Snyd din alder´? Vakte den din interesse, så kan denne e-bog samt min seneste bog 7 veje til et langt liv måske være interessante for dig.
 
Kender du en eller flere, der gerne vil følge med i sundhedsmæssige spørgsmål, have adgang til e-bøger og bøger, så kan de helt gratis tilmelde sig nyhedsbrevet HER 

Skulle du også have lyst til at følge med i mit liv, i tilblivelsen af nye bøger og retter og andre hyggelige tiltag, så er du SÅ velkommen her på Instagram
 
Følg gerne min side her på og få svar på dine spørgsmål her Facebook
 
Skulle du have spørgsmål eller blot savne viden eller inspiration til sunde og lækre opskrifter, så husk at du kan søge i mere end 2000 artikler og opskrifter lige her på Madforlivet 
 
Jeg ønsker dig og dine rigtig god januar
Anette