Godmorgen, så er det sodste chance for at købe min nyopdaterede e-bogsversion af Kolesterol kogebogen. Ti år og seks oplag har den første version af bogen på bagen, og mange, mange læsere har i løbet af de ti år skrevet til mig, hvor godt de er blevet hjulpet. Nu foreligger den i en helt ny version med al den seneste forskning inkluderet og med fire enkle men effektive trin til kolesterol i balance. Til og med imorgen kan alle modtagere af Madforlivet nyhedsbrev købe den nye og opdaterede e-bogs version med al den aktuelle viden og skønne opskrifter inkluderet til 1/2 pris kr. KUN 49,-. Imorgen aften er prisen kr. 99,-. Du kan læse mere herunder. 

Denne smukke lørdag morgen får du også lige en suveræn opskrift på en Go' morgen smoothie, fyldt med sundhed og velsmag. Det er fornuftigt at starte dagen med en smoothie, for ved at blende frugt og grønt, så bevarer du alle de sunde fibre og gør vitaminer og mineraler lettere for kroppen at optage. 

Du kan også læse om en af Elses og mine mange ture rundt i landet, denne gang til Horsens og Græsted med mere, og hvordan vi - helt tilfældigt - endte i den flotteste køkkentøjsforretning - Fru Skov - fyldt til randen med topkvalitetsvarer på hylderne - og rigtig god kaffe. 
 
Måske ønsker du at forkæle dig selv og din familie med en skøn, skøn kålpizza. Masser af forkælelse til tarmmikroberne. Nyd det hele og ha' det rigtig godt.  
Anette     
 

Go' morgen smoothie

solskins smoothie

Der er mange gode grunde til at starte dagen med en sund og velsmagende smoothie, for ved at blende dine grønsager, frugter og bær, bevarer du de nærende fibre og gør vitaminerne og mineralerne lettere tilgængelige for kroppens celler. 

Prøv denne suveræne Godmorgen solskins smoothie, fyldt med friskhed og forår. 
Du finder opskriften HER
 
 

SIDSTE CHANCE - 1/2 pris på nyopdateret Kolesterolkogebog

 
Kolesterol kogebogen
 
 
SÅ er den her, Kolesterol kogebogen i nyopdateret version. Her får du chancen for at læse den længe ventede og nyreviderede version af Kolesterol kogebogen, og som modtager af Madforlivet nyhedsbrev endda til 1/2 pris indtil søndag. Bogen giver dig en helt aktuel og interessant viden om kolesterol, baseret på den seneste nye videnskab. Du finder redskaber til naturlig balancering af kolesterol niveauerne via de fire trin, og de fleste, der følger bogens fire trin, vil kunne forvente resultater inden for cirka 4 uger. Som sidegevinst vil du formodentlig, udover bedre balance i kolesterol niveauerne, også kunne mærke bedring i såvel dine blodsukker-, insulin- som i dine inflammations niveauer og dermed energi og større velvære.
 
Det er præcis ti år og seks oplag siden, at den første Kolesterol kogebog udkom, og meget er sket. Der er kommet ny viden og ny forskning, så derfor var tiden inde til at opdatere bogen. E-bogen Kolesterolkogebogen er fyldt med lækre opskrifter, nogle oprindelige, andre nye, men fælles for stort set alle er, at de er udviklet efter inspiration fra Middelhavslandenes gavnlige og delikate køkken. De er enkle at gå til, antiinflammatoriske og er sammensat ud fra overbevisningen om, at mad tilberedt af de allerbedste råvarer ikke alene fornøjer smagsløgene, men også er med til at skabe indre balance og sundhed. Og så er Middelhavsmaden kåret til verdens sundeste. 

Bogen er overskuelig, let at gå til og fyldt til randen med gode og velunderbyggede råd til et kolesterol i balance. Jeg håber, du må få masser af glæde og gavn af bogens fire trin og mange opskrifter.

Kolesterol kogebogen e-bog koster normalt kr. 99,- lige nu KUN kr. 49,- HER
Tilbuddet gælder til og med søndag
 

 

En vidunderlig oplevelse-en endnu mere vidunderlig forretning

Fru Skov
Fru Skov

Meget var på programmet den dag, der skulle slutte med et udsolgt foredrag på biblioteket i Brædstrup. Vi kom til Brædstrup i god tid, og jeg bad min dejlige ledsager Else om at holde udkig efter en god barrista, for jeg kunne bare noget så godt bruge en god kop kaffe, før foredraget. Det grinede vi lidt af, for udsigterne til en god kaffebar i Brædstrup var vist ikke store. Vi gik op og ned ad hovedgaden, og pludselig så vi en sød dame, der var ved at lukke sin forretning. Jeg spugte; du kan vel ikke lave en god kop kaffe til os, vel? Hun smilede og sagde "kom indenfor". 

Det blev til en oplevelse af de helt store, for indenfor i Janne Skovs forretning bredte sig et univers af lækkert køkkentøj, de bedste pander og gryder, smukke skåle og keramik samt glas, krydderier og meget meget mere - OG af lige præcis den høje og gode kvalitet, som jeg skriver så meget om og anbefaler i mine bøger. Det var helt enkelt et slaraffenland for sådan nogen som os. Jeg var meget imponeret, og Janne ved præcis, hvad hun har med at gøre. Hun er vidende og lige så kræsen omkring sine potter og pander som jeg.

OG så kunne Janne lave en kop kaffe, der kunne hamle op med selv den bedste barristas. Belæsset med gode oplevelser, hyggelig snak, kaffe og lidt udstyr, som vi var nødt til at købe, drog vi glade til foredrag på biblioteket, der var fyldt til randen med de sødeste og mest interesserede mennesker. 

Sikken en GOD dag, og jeg vil faktisk sige, at FRU SKOV, som Jannes forretning hedder, absolut er en udflugt værd. Her finder du alt, hvad du kan drømme om af pander og gryder uden PFAS, af smukke tallerkener og glas og meget meget mere. 

Slå et slag forbi FRU SKOV, hun er fantastisk, og det er hendes forretning (og hendes kaffe) også. Du finder FRU SKOV HER

Tarm Booster smoothie

Tarm Booster smoothie
 
Lækker, cremet og fyldt med fibre og næring, det er betegnelsen for denne populære Tarm Booster smoothie. Den er elsket af både børn og voksne, og kan varmt anbefales. Du finder opskriften lige her
Tarm Booster Smoothie

 

Kålpizza med burrata

Kålpizza
 
Kålpizza med burrata, parmaskinke og rucola er en lækker, let og super sund spise. Den vil kunne glæde hele familien, den er let at tilberede, fiberrig og glutenfri, og opskriften stammer fra bogen Kålhydrater. Du finder opskriften lige her Kålpizza med burrata

Kolesterolkogebogen
 
Nåede du at købe Kolesterol kogebogen til 1/2 pris? Hvis ikke, så kan du stadig nå det lige HER

Kender du en eller flere, der kunne være interesseret i at modtage Madforlivet nyhedssbrev, så er de meget velkomne og modtager ved tilmelding en gratis e-bog til en værdi af kr. 99,-. Nyhedsbrevet udkommer en gang om ugen og er gratis. De kan tilmelde sig lige HER 
 
Vidste du iøvrigt, at du kan finde alle tidligere nyhedsbreve i arkivet HER

Skulle du også have lyst til at følge med i mit liv, i tilblivelsen af nye bøger og retter og andre hyggelige tiltag, er du SÅ velkommen på Instagram
 
Følg gerne min side her på og få svar på eventuelle spørgsmål Facebook
  
Skulle du have spørgsmål eller blot savne viden eller inspiration til sunde og lækre opskrifter, så husk at du kan søge i mere end 1900 artikler og opskrifter lige her på Madforlivet 
 
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig og god uge
Anette